Γλώσσα

Αν η πίτσα είναι και το δικό σου αγαπημένο φαγητό και θέλεις να μάθεις περισσότερα για αυτό, τότε παρακάτω θα βρεις 5 facts για την πίτσα που, σίγουρα, δεν έχεις ξανα-ακούσει!

  1. Μόνο οι κάτοικοι της Αμερικής ξοδεύουν 37 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο σε πίτσα, σύμφωνα με έρευνα του Τμήματος Γεωργίας.
Pizza Αμερική
  1. 1 στους 8 Αμερικάνους τρώνε πίτσα κυριολεκτικά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, με τα παιδιά και τους εφήβους να καταναλώνουν τα διπλάσια από τους ηλικιωμένους. Μάλιστα, το 1/4 των αγοριών ηλικίας 6-19, τρώνε πίτσα καθημερινά!
Στατιστικά για την πίτσα
  1. Η πιο ακριβή πίτσα στον κόσμο, κοστίζει $12.000, όπως έχουμε αναλύσει και σε προηγούμενο άρθρο μας. Για να μάθεις περισσότερα για τις πιο ακριβές πίτσες, μπορείς να διαβάσεις το σχετικό άρθρο, εδώ!
Η πιο ακριβή πίτσα στον κόσμο
  1. Το 2014, ένας διανομέας πίτσας δέχτηκε φιλοδώρημα $1.268 για μια παραγγελία που κόστισε... $12.80!! Πιο συγκεκριμένα, το φιλοδώρημα το έδωσαν 3.000 μαθητές του Πανεπιστημίου Indiana Wesleyan μαζί με δωροκάρτες και πολλά γράμματα! Η έμπνευση για να προχωρήσουν σε αυτήν την κίνηση, ήταν ο λόγος που είχε εκφωνήσει ο Γενικός Διευθυντής του Πανεπιστημίου τους, ο οποίος ανέφερε: "Κάνε για έναν αυτό που δεν μπορείς να κάνεις για όλους". Με λίγα λόγια, η θέλησή τους να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο, τους οδήγησε να κάνουν αυτή τη γενναιόδωρη πράξη! Ο τυχερός άνδρας ανέφερε, πως θα ξοδέψει τα χρήματα για τα 2 παιδιά του σε χριστουγεννιάτικα δώρα!
Pizza Delivery | Real Pizza
  1. Τέλος, οι μέσες θερμίδες που καταναλώνει κάποιος τρώγοντας πίτσα είναι 744(!), για μια τυπική γεύση με σάλτσα, τυρί και πεπερόνι!
Pizza - θερμίδεςΑν ούτε εσείς γνωρίζατε τα παραπάνω, μείνετε συντονισμένοι στο Blog μας για τα 5 επόμενα... περίεργα Pizza Facts σε επόμενο άρθρο!